Людям з порушення зору Звичайна версія

Нежитлова будівля в Києві площею 749,9 кв. м – на аукціоні 21 вересня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставляє на продаж на відкритому електронному аукціоні нежитлову будівлю загальною площею 749,9 кв. м, а також 64 одиниці основних засобів. Об’єкт нерухомості розташований за адресою: м. Київ, вул. Північно-Сирецька, 1-3. Активи належать АТ «РОДОВІД БАНК».

Відкриті електронні торги пройдуть 21 вересня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Виставлена на продаж комерційна нерухомість може стати вдалою інвестицією для покупців, які шукають приміщення для ведення власного бізнесу або з метою здачі приміщень в оренду. На продаж виставляється частина приміщень 1-5 поверхів, об’єднаних спільним прогоном. Оскільки будівля розташована поряд з новим спальним районом Києва, цей об’єкт можна використовувати як торговельно-офісне приміщення.

Початкова ціна лоту – 12,8 млн грн.

Продаж відбудеться за англійською моделлю аукціону. Взяти участь у відкритих, прозорих торгах можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно попередньо зареєструватись на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі ProZоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот.

Всі кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «РОДОВІД БАНК».

Детальна інформація про лот G22N020692 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням, з публічними паспортами активів можна ознайомитися на сайті Фонду за посиланням.