Людям з порушення зору Звичайна версія

У Дніпрі уповноваженій особі ФГВФО у АТ «Родовід Банк», за допомогою прокуратури та спецпідрозділу КОРД, вдалось зайти у приміщення, що належить банку

31.01.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Родовід банкПрокурор військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України з підрозділом КОРД та уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації в АТ «Родовід Банк», після кількох невдалих спроб, 31 січня 2017 року увійшли до нежитлового приміщення, що належить банку, за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 40 «Б».

Такі дії вчинені на виконання ухвали Жовтневого районного суду міста від 27 січня 2017 року у справі №201/1383/17 (провадження №1-кс/201/1191/2017).

Крім того, судом надано дозвіл прокурору військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України здійснити обшук вказаного нежитлового приміщення, яке на підставі постанови Дніпропетровського апеляційного господарського суду від 14.07.2016 у справі № 904/7893/15 належить АТ «Родовід Банк» (право власності за банком зареєстровано 17 серпня 2016 року).

Закінчивши проведення слідчих дій, прокурор та підрозділ КОРД залишили нежитлове приміщення. Натомість, уповноважена особа ФГВФО у АТ «Родовід Банк» з працівниками охоронного агентства, залишаючись всередині приміщення, розпочали дії щодо збереження та схоронності об’єкта за вказаною адресою. Однак,  невстановлені особи спортивної статури в присутності працівників Національної поліції, перешкоджали уповноваженій особі здійснювати такі дії. Зловмисники, зокрема, пошкодили вхідні двері та, не зважаючи на чинення опору зі сторони уповноваженої особи ФГВФО та працівників охоронного агентства, протиправно проникли до приміщення. Всі ці дії невстановлених осіб є кримінально-караними та не лише псують майно Банку, а й наносять збитки Державі.

Уповноважена особа залишається у приміщенні.

Нагадаємо, що уповноважена особа Фонду гарантування вкладів на здійснення тимчасової адміністрації в АТ «Родовід Банк» неодноразово не допускалась невстановленими особами у приміщення, яке їй належить. Про це повідомлялось на сайті ФГВФО.